Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

marți, 4 ianuarie 2011

Misoginism

Puterea unui om e pe masura dorintelor.


Din cele cate scriu s-ar intelege ca sunt un fan al femeii. Nicidecum.

Nu sunt de acord cu ea, cu felul ei de a fi, cu felul ei de a gandi. Cu toata constructia ei psihologica. Toate acestea le tolerez, am ajuns sa le inteleg, dar asta nu inseamna ca imi convine sau imi place realitatea. Si ceea ce imi displace cel mai mult la femeie este ca nu are ... cum sa-i spun... capacitatea de a evalua obiectiv.

Ea nu actioneaza dupa rationament, mai mult dupa cum simte sufleteste. Acest lucru mi-ar fi indiferent daca nu ar duce la urmatoarele manifestari comportamentale: lipsa sentimentului de vinovatie cand greseste, nu are simtul onoarei precum barbatul, nu e constienta de egoismul ei sentimental, si alte obiceiuri ce imi e greu sa le definesc daca nu le exemplific.

Barbatul isi impune vointa, ce-l face cateodata dictatorial. Femeia santajeaza. Manipuleaza sentimentele lui astfel ca ajunge intotdeuna sa ceara: „Promite-mi ca faci cutare... sau sa nu mai faci ailalta...” in functie de ce ii convine. Promite-i ori altfel?! Asa se manifesta iubirea? Daca nu-i faci pe plac femeia are un buton pe care apasa si brusc nu te mai iubeste. Nu-i promiti si nu faci, pentru ea inseamna ca nu o iubesti. Poti veni cu zeci de argumente logice, ea nu cu logica doreste. Cu ce simte. Si de cele mai multe ori simte gresit, de cele mai multe ori se inseala. Ea trebuie sa se convinga singura ca s-a inselat, tu nu poti face asta, daca incerci vei deveni inamic.

Apropos, cam cum sta balanta? De cate ori un barbat ii spune unei femei ca daca nu se schimba, o lasa? Pentru ca barbatul nu santajeaza cu sentimentele, are un simt al onoarei ce la femeie lipseste cu desavarsire.

Dupa mine exista femei-printese, femei-supuse si femei-curve.

Femeia-printesa cere si impune. Va cauta intotdeauna barbati care o iubesc mai mult decat viata lor, ce vor venera si pamantul pe unde calca. Orice fac acestia in viata, mai intai vor cere parerea femeii. Este contienta de calitatea ei, de puterea ei asupra barbatului, si va fi incantata de acest rol incat la fiecare urmatoare relatie nu va conta cat de mult iubeste ea, ci cat de mult este iubita.

Femeia-supusa este cea supusa barbatului ei, pentru ca il iubeste si este magulita ca in intimitate il poate domina pe acest om puternic si masculin. De obicei are cele mai multe sanse la fericire. Alegerea o face foarte precaut, numai dupa ce se convinge ca acesta este barbatul cu care vrea sa-si imparta viata. Familia si caminul capata o mai mare importanta decat propria persoana.

Femeia-curva o cunoastem, este cea care iubeste ce reprezinta barbatul, nu ce este el. Este cea cu santajul, cea care ii face toate placerile, il alinta, il respecta, toate pentru a-i face pe plac si a-l domina. Ca apoi sa-si exercite santajul. Este cea care spune de cele mai multe ori: „Ori faci ca mine, ori ne despartim”. Cu femeia-printesa nu poti negocia, cu femeia-curva devine chiar o indeletnicire placuta.

Se zice ca femeia este sexul slab, dar ca ar fi si sexul frumos.

Nu cred. La majoritatea speciilor de animale masculul arata mai bine. Leul, taurul, cainele, cocosul...

Nudul unui barbat gras sau slab, ori un barbat urat, este intotdeauna mai putin repulsiv decat nudul femeii grase, slabe ori urate. O femeie e frumoasa doar la tinerete, un barbat poate fi toata viata, chiar si la batranete. Perioada de atractivitate la femeie e foarte scurta, cat o decada, dupa aceea incep sa apara ridurile, celulita, incepe sa se transforme. Matematic, barbatii ar trebui sa fie mai pretentiosi cui ee ofera, pentru ca au timp de a alege pe indelete cu cine fac dragoste. O vorba „din popor” spune: „Pana la 25 ani femeia se marita cu cine vrea, de la 25 la 35 ani cu cine se nimereste, si de la 35 ani incolo cu cine o mai ia”.

Ma exprim adesea ca o femeie vazuta ca frumoasa in societate poate fi urata dupa ce o dezbraci. Iar alta ce pare banala, sa fie extrem de atractiva, sa-ti intarate pofta cand o vezi nud. Este ca in povestea unui profesor zabauc de criminalistica, ce de fiecare data cand preda un articol din cod penal avea cate o istorioara menita sa te faca sa tii minte mai bine. Zice ca Ion iese beat de la crasma, o vede pe Leana-vadana ce venea de la fantana caznindu-se cu galetile de apa, si ii vine cheful de ea. Ii da un dos de palma de- o azvarle intr-un sant, asteia i se dau fustele peste cap si cand Ion ii vede fofoloanca manjita de noroi de la fantana, mirosind a peste, si buric nespalat, se incheie la bracinari si-si spune: „decat sa o fut pe asta, mai bine mai beau o bere!” .

De aceea femeia are nevoie sa se aranjeze, sa-si schimbe infatisarea si sa se prezinte o ea falsa. Pentru a ascunde toate defectele. Un barbat e bun asa cum il iei, o femeie are multe pregateli inainte de sex, altfel nu te mai apropii de ea.

Sani lasati, banutul sfarcurilor gretos de intins, cur mare, piele ridata si patata de celulita, asta e femeia peste treizeci de ani etate. Cel mai urat dintre toate este organul ei sexual. De aceea sunt si mai putini barbati care simt placere cand aplica un sex oral femeii. Adica sa lingi, sa sugi, sa molfai „precum la o piersica zemoasa” , sa-ti placa gustul si sa-i adori mirosul. Nuuu, cei care o fac sunt excitati de ideea in sine si-si inchipuie ca distribuie placere femeii, nu simt placere doar din actiunea propriu zisa. Nu de fiecare data. Mai degraba ti-ar place sa saruti si sa lingi altceva, gatul ei de exemplu, fesele, coapsele, sa o lingi intre degetele de la picioare, decat sa-ti plimbi nasul printr-o zona pe care nici macar ea nu si-o vede. Dar crede ca e frumoasa.

Femeile datoreaza barbatilor consideratia de care au parte. E constienta ca se deterioreaza mai repede, dar tot are pretentii ca barbatul sa o faca sa se simta bine. Ii place cand acesta din iubire ii face complimente, ca este frumoasa, ca este sexi si etc... Complimentele ii alimenteaza increderea de sine. O fac sa uite ca nu mai e ce a fost. Si in loc sa-i multumeasca barbatului, il persecuta cu pretentii.

Iar cand acesta se opreste din a face complimente, caci are impresia ca dupa atata timp exista o legatura intre ei, incat ea poate citi usor sentimentele lui pentru ea, din obisnuinta inca se mai asteapta la complimente. Uite cum un dar devine o obligatie. Pentru ca o iubeste o face; nu asteapta merite si nu va fi remarcat pentru asta. Femeile vor fi de acord, doar asa e normal, dar privind obiectiv este o incorectitudine.

Femeie, ar trebui sa fii recunoscatoare pentru fiecare compliment, si nu te mai comporta ca si cum e obligatoriu sau e pe merit.

(va urma)

Niciun comentariu: