Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

luni, 10 ianuarie 2011

Misoginism - 2-a parte


„Spune-mi ca sunt frumoasa. Spune-mi ca ma iubesti.”

Nu toate o cer. Dar toate se asteapta.

De ce are nevoie sa i se spuna? Mai exact, ce o face sa-si piarda increderea de sine incat are nevoie a fi magulita in permanenta? Trecerea timpului? Pericolul transformarii rapide?

Un barbat nu are nevoie sa i se spuna ca este destept sau potent. Daca e destept, o stie. Daca e potent nu o va sti niciodata, pentru ca toti barbatii se cred, asa ca nu va sti ca e adevarat cand femeia va spune ca s-a simtit bine cu el si o poseda intr-un mod deosebit de placut. Va crede, ca toti ceilalti, ca e mintit frumos.

Repet ca sa nu-mi pierd ideea, asa ca o concluzie: femeia chiar daca stie ca e mintita frumos, prefera sa fie magulita. In conformitate cu aceasta experienta, barbatul cand e magulit pe drept, va suspecta ca e mintit.

Sunt rare cele care evolueaza sexual. Odata cu inaintarea in varsta reusesc sa ajunga la orgasm mult mai mai greu. Uzura? Obisnuinta sau dezobisnuinta? Ca sa nu exprim prostii mi-am cercetat memoria si am fost surprins sa constat (oare cum nu m-am gandit pana acum?!!) ca femeile mai tinere, intre 20-25 ani, au ajuns la orgasm (cu mine, sic!) aproape de fiecare data. Este senzatia aceea cand se inunda de caldura, poti identifica momentul chiar daca nu iti spune, apoi unele se prabusesc ca barbatii dupa ce ejaculeaza, altele se destind, dar indiciul cel mai clar este ca dupa ce se inunda ecluza, te strange mai mult la piept, decat sa te traga inspre bazinul ei.

In timp, cu trecerea anilor, in loc sa-si cultive cunostintele despre propriul sex si sa evolueze, sa se provoace in a-si cauta extazul, sotiile se pierd sexual intr-o rutina, ce aduce plictis si cunosc orgasmul din ce in ce mai rar. Nu mai stie sa se foloseasca de barbat din comoditate, alteori din pudoare sau resemnare. Atitudinea corecta ar trebui sa fie: ” barbatul este prelungirea inutila a pulii”, si sa se foloseasca de el. In loc de asta, „ea devine ceva de care se tine barbatul cand isi baga pula”.

Ca sa dau un exemplu, cele care invata sa foloseasca un vibrator si stiu sa ajunga la orgasm cu el, stiu sa foloseasca si un barbat, astfel ca atinge o placere mult mai mare cu el.

As schimba regula jocului si as spune despre o femeie ca se pricepe la sex daca stie sa ajunga la orgasm. Daca beneficiaza de un organ masculin si este chiar al iubitului ei, si nu stie a se folosi de el pentru a atinge extazul, pai atunci e o toanta.

Asa si despre barbati:

| - Auzi, fata, al tau cum e? E bun la pat?

| - M-a rupt, mi-o trage pana dimineata.

| - Ah da? Si cate orgasme ai?

| - Din pacate doar unul, ca dupa ce termina ma duc in baie si mi-l produc singura. Al tau cum e? Cate orgasme ai intr-o noapte?

| - Obisnuit vreo 3.

| - Vai, fata , dar cat timp ti-o trage ?... Cred ca te desala. A doua zi esti terminata de somn.

| - Eh nah, ma desmiarda vreo 10-15 minute si apoi facem sex 3 minute si imi vine. Si mie si lui. Cateodata lui mai repede, cateodata mie, dar nu tinem socoteala. Ne odihnim putin si repetam de vreo 2-3 ori, pana cand ne saturam. Dimineata sunt sanatoasa si odihnita.

Nu i-as da credite celui ce chinuie biata femeie si o munceste pana dimineata fara sa o duca nicaieri. I-as da mai multe credite celui ce stie a o purta in placere prin preludiu excitant, aducand femeia catre o finalizare sanatoasa daca aceasta stie sa ceara, stie sa primeasca ori stie sa-si ia.

Drept urmare, socotind ca femeile ajung mai rar la orgasm, mult prea rar, trag concluzia ca nu stiu sa faca sex. Dar cum sunt in plina revolutie evolutionista, poate ca vor invata si asta.

E o prostie sa te incapatanezi si sa te impotrivesti pizdei. (m-am hotarat sa-i spun pe nume, dupa ce am ezitat intre pisicuta si fofoloanca)

Imi povestea o cunostinta despre o intamplare, cum se facea ca era in plin act sexual si dupa ce partenerul ei de atunci a ejaculat, cand s-a retras i-a cazut prezervativul. Cuprinsi de lenea ce te ia dupa un numar, l-au cautat cu privirea prin pat, dar au amanat pentru mai tarziu. Dupa vreo 8-9 zile pe femeie a inceput sa o usture in vagin, deja intrase la idei. Ticalosul naibii, dupa ce ca a inselat-o, nu a fost in stare sa-si tina prezervativul pe el si i-a mai dat si vreo boala venerica. S-a dus la medicul ginecolog la consult, sa-i dea cu dovada in cap, dar norocul iubitului, medicul zice cu nu e o boala venerica si ca stie sigur care e problema, scotand prezervativul buclucas din vaginul femeii. Fara sa-si dea seama, femeia l-a purtat 8-9 zile...

Nu e de ras, pentru ca este adevarat pentru orice femeie. Unele isi uita ultimul OB, ca dupa o saptamana sa se uite speriate ce le iese din vagin atat de urat.

Tot atat de bine poate sa o penetreze barbatul si ea sa nu simta nimic. De fapt asta se intampla mai mereu. Daca nu ar exista atmosfera erotica si preludiul, ori excitatia psihica si senzoriala, daca s-ar reduce la sport, femeia este handicapata sexual.

O greseala frecventa a barbatilor este de a considera fragila pizda femeii. Le e teama sa o atinga, si cand o fac se straduie sa o faca cat mai delicat. Da, e sensibila, dar nu fragila. Agata-te de ea, trage de ea, scurma-i cu buricele degetelor interiorul, caci s-ar putea sa ajungi la unele zone erogene (pe care altii le numesc „punctul G”, „al doilea punct G”) si sa-i produci asemenea placere, cum organul sexual barbatesc nu poate intrucat nu este in forma de potcoava. (Jaiya)

Uneori se mai da peste cap si reuseste sa ajunga in aceste zone, caci asa l-a coordonat si contorsionat femeia care se pricepe; in cazul in care nu remarca ca lui i-au iesit ochii din cap ca la melc de durere, aceasta va gasi drumul spre victorie.

Niciun comentariu: