Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

luni, 1 august 2011

Prietenul de sex opus

din conversatiile pe fb... Subiect - daca poate rezista o prietenie intre persoane de sex opus.

A avea un prieten de sex opus ti se pare special, ca faci ceva neobisnuit. Un lucru este cert, nu poti fi mai prietena cu prietenul tau decat esti cu iubitul. Asa ca doar intre relatii "hang out" cu prietenul, cand ai o relatie faci pauza. Nu pentru ca nu are iubitul incredere in tine, nu se pune problema ca iubitul pricepe-nu pricepe, ci din respect, consideratie si ca il iubesti.

Revenind la prietenie intre sexe opuse, eu intreb care ar fi problema cu patul? Cele mai multe prietenii de durata asa incep, ca sex-buddy ca apoi sa realizezi ca te simti confortabil in compania persoanei. O astfel de prietenie devine mai puternica, cand ai nevoie de ajutorul cuiva, el/ea este de mai nadejde. Prietenia mixta e importanta pentru ce doreste sa creada fiecare despre sine. Poti refuza 100 prieteni sa-i ajuti, consideri ca nu merita, dar singura prietena nu. Cine ti-a adus mai multe beneficii ca ea? (intelegerea mai buna a femeilor, ti-a adus alte femei cum prietenii iti aduc o sticla de vin bun, etc.) Sexul poate fi extraordinar, este biiine sa faci sex, dar ce treaba are cu prietenia? Atunci cand ai sentimente e o problema, nu sexul.

Sexul este o chestiune de liber arbitru si placere; daca iti place intr-un moment sa faci asta, o faci. Daca nu-ti place, nu este o obligatie. Numai ca este periculos, pot apare sentimente la unul din ei si s-a stricat sistemul. Daca vor amandoi si nu fac, se numeste masochism. Daca doar unul vrea si celelalt crede ca e prietenie, este o prietenie falsa: unul cu interes, celalalt idiot ca nu-si da seama. Daca nici unul nu vrea, dar se face, bautura este de vina... Din punctul meu de vedere numai ca discutam subiectul asta - daca se poate prietenie intre 2 sexe fara intentia sexului (macar a unuia) - este dovada ca este diferita fata de o prietenie cu cineva de acelasi sex. Nu poate fi un prieten normal. De exemplu, sunt barbat si am prieteni. Cat de ciudat ar fi sa ma gandesc cum ar fi sa fac sex cu unul din ei? Brrr..... Orice fel de prietenie ar exista intre sexe opuse, nu este acelasi tip de prietenie cum o ai cu cei de acelasi sex.

Asta nu inseamna ca nu poate functiona. Pe termen lung poate fi considerata prietenie. Apare mai intens intre relatii si aproape ca dispare cand esti in cuplu.





Niciun comentariu: