Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

vineri, 28 mai 2010

Cata nevoie avem de sex?

Pentru ca nu am o relatie stabila, viata mea sexuala nu este stabila, periodica ori rutinata. Din cand in cand ma apuca o pofta nebuna de sex, incat parca nu conteaza ce partenera as putea avea in pat. Imi trece repede, experienta m-a invatat ca e foarte important cu cine degusti aceasta parte frumoasa a vietii. Altfel amintirea o arunci intr-un colt neumblat in memorie, vrei sa nu-ti mai aduci aminte. O vorba populara zice: "Decat un f...i nereusit, mai bine o l..a la timpul ei". Exista un mare adevar, cateodata nevoia este atat de mare ca imi downloadez un film porno si dupa ... totul e ok. Ideea e sa nu devina o obisnuinta frecventa. Care barbat declara ca nu s-a masturbat vreodata minte, ori are o problema psihica sau sexuala, mi-e mila de partenera lui. Si femeile la fel, numai ca printre ele sunt mai multe cu probleme de sexualitate.
Odata ce devenim adulti si avem experienta unei relatii stabile ne obisnuim cu sexul, uneori devine dependent ca fumatul. Cam cata nevoie avem de sex? Intr-atat incat unii il platesc, nu toti sunt capabili. Sexul platit nu este la fel cu cel dobandit, cucerit. Barbatii avem impresia ca noi le-am cucerit, ca le-am impresionat, dar de cele mai multe ori ele ne-au cucerit pe noi. Pana la urma este consimtit de ambele parti, asa ca nu conteaza prea mult cine a agatat pe cine.
Din punctul meu de vedere, actul sexual este apogeul unui proces de seductie, ce incepe de la prima vanatoare de priviri, conversatii, incercarea de a cunoaste mai bine persoana respectiva, atat mental cat si fizic, pana la sexul propriu zis. Cand sari peste toate etapele parca nu mai are acelasi farmec, nu mai e la fel. Facem sex si cu mintea, nu doar cu trupul.
Mi-a venit o gluma in minte. Barbatul vine acasa de la job cu un chef nebun de facut sex. Nici nu apuca sa tranteasca diplomatul pe hol si-i spune nevestii: "Draga mea sotie, am un chef nebun de facut dragoste!" Aceasta se uita cu parere de rau la el si-i spune simplu: "Hmm, sunt pe ciclu." Din respect acesta nu-i explica ca mai sunt si alte metode, dar o implora:"Macar ia-o la mana..." Primeste o privire ironica cu cuvintele: "Cata lene poate sa iti fie?!! Ia-ti-o singur."

In urma cu 18 luni am fost la curve. Sau stabiliment sexual, casa de toleranta, bordel, cum vreti sa-i spuneti. Undeva in alta tara, de parca acolo mi-a disparut rusinea. De ce rusine? Fata de mine, parca m-am degradat cumva. Mi-era mai la indemana sa incerc sa seduc o femeie, si chiar de nu culminam in pat, satisfactia incercarii cred ca ar fi fost mult mai mare. Dar eram mai multi barbati, distrati si bauti, in graba, probabil cativa frustrati cu neveste grase acasa. Initial am plecat la club, am ajuns la cel mai renumit din oras, cu o usa impunatoare de metal. Am sunat politicos, un bodyguard cu ceafa lata a deschis, s-a uitat la noi, ne-a studiat din cap pana in picioare si ne-a intrebat daca avem rezervare. "Waw! Nu." A lasat patru fete sa treaca, fara sa le intrebe nimic, a dat din umeri catre noi si ne-a trantit usa in nas.
Suparati pe lipsa de ospitaltate s-a hotarat scurt, hai la bordel. Am ajuns in cel mai faimos loc din metropola respectiva, dupa ce am vazut oferta m-am dezamagit: "Pe astea nici daca ma platesc ele, nu ma ating de ele." Dar nici chef sa merg in alta parte nu am mai avut, asa ca am preferat cu inca un prieten sa bem ceva acolo, chiar la preturi de "night club". Ceilalti si-au vazut de ale lor. Ne-am vazut de vorba de parca eram intr-un restaurant, fetele se chinuiau la o bara sa le bagam in seama, dar dupa ce au constatat ca nu le acordam nici o atentie au disparut. In schimb ospatarita si barmanita te lasau fara aer, nu ne-am lasat pana nu le-am propus. Nici vorba, ele sunt angajate pentru altceva.
Ca sa nu o mai lungesc, pana la urma una a convins-o pe cealalta, cu conditia sa luam camera cu jacuzzi, care costa inca 20 eur. Deja eram sictirit si fara chef, pana la urma m-au convins, cica se descurca ele s-o obtina, trebuie sa faca curat in ea dupa. Ma rog, a fost frumos si safe, jacuzzi si un fel de canapea imensa de 3m pe 4m. O experienta care mi-o aduc aminte cu placere, fie si platita.
Fapt interesant este ca dupa, in timp ce ne gandeam sa facem comanda la un taxi, ne-au propus sa mergem la un club ca au terminat programul si suntem baieti simpatici. Si am ajuns exact la ala cu ceafa lata, fetele nu i-au acordat atentie, ne-au tras de mana inauntru ca la ele acasa, nici macar nu am platit intrarea. Cand am trecut pe langa bodyguard am avut cel mai ironic zambet care il pot afisa: "Uite, urangutanule, ca tot am intrat." La care am primit un raspuns in cea mai pura romaneasca: "Daca nu erati cu ele intrati pe dracu." Oare de-aia nu a vrut sa ne primeasca initial, ca suntem romani? Pana la urma experienta mea intr-un bordel s-a transformat in ceva mult mai bine. Fetele ne-au facut cinste pe banii nostri.

Nu inteleg de ce femeile se apara, au impresia ca cedeaza atunci cand fac sex. Isi doresc si tot se codesc, "nu e bine"-zic ele. Ba e foarte bine, foarte placut. Numai ca doresc sa fie cucerite, te muncesc si te studiaza, cred ca asa isi maresc apetitul. Ca sa citez blogul unei femei, ele pot avea parte de sex oricand, doar clipesc din ochi si au delivery. Pe gratis. Si pot face sex oricat, nu sunt dependente de vreo erectie ca barbatii. Daca facem un calcul, ele ar trebui sa ne vaneze, si noi sa ne codim. Sa ne pretuim.

Avem nevoie de sex. Pana cand, sau cat, nu stiu. Cand aveam periodic parte de sex, macar o data la trei zile, parca nu mai era o sarbatoare. Am avut perioade cand era mai rar, cam la o luna. Si cand era, era de calitate. Am ajuns chiar sa tin abstinenta voita, atat de mult mi-a placut ce urmeaza. Depinde mult si de compatibilitate, unii barbati pot confirma, cateodata dupa sex simti nevoia sa continui in baie. Nu pentru ca nu a fost de calitate, uneori nu te saturi. Ceva nu merge cu femeia de langa tine. Si asta se poate rezolva prin comunicare.

Mai e si vina rutinei, uitam de senzualitate, de seductie. Acestea trebuie sa existe indiferent daca e sotia ta. Seductia la soti se reduce la: "Asta seara facem si noi ceva?"
.............................
(Va urma)

.






Niciun comentariu: