Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

duminică, 20 decembrie 2009

Vanatoarea de priviri

Sunt un vanator. Imi place sa cuceresc trofeele mari, importante. Afaceri, femei, orice. Am gusturi pretentioase si am fost intotdeauna increzator ca obtin ceea ce imi propun.
Si am am avut femei frumoase. Atat de frumoase incat le-am iubit pe toate, cam asta era scopul, nu? Stiu ce apreciaza, stiu ce le face sa viseze, ce le incita, m-am folosit de toata experienta mea pentru a-mi creea oportunitati. Stiu cand sa cedez si cand nu, ce capcane sa pun si cand sa dau lovitura finala. Sunt un vanator innascut.
Cand apare o simt, ii stiu fiecare miscare fara sa o privesc macar. Caut cele doua secunde in care sa-i privesc sufletul, sa i-l rascolesc, fara un mesaj anume. Si ramane cu intrebarea in sine, nu poate defini ce a fost. Si nu o mai bag in seama pana nu uita momentul, ca apoi sa-l repet, sa pun stampila pe intentiile mele. Si incepe joaca, ma amuz de cum sunt surprinse, cum incep sa se fastaceasca. Vanatul privirilor e un mare compliment pentru femeie, ii place jocul, indiferent ce are de gand sa faca, e ca un compliment sincer. Pana si femeia maritata e flatata de vanatoarea de priviri. Daca te opresti brusc din joc, devine nervoasa, ce poate fi mai important ca ea? Si cand se asteapta mai putin, simte iar ca intra in centrul atentiei tale. Daca se razbuna prin indiferenta nu schimba regulile, incapatanarea ei demonstreaza ca meriti o pedeapsa, esti deja important.
Este indicat sa taci si sa asculti la inceput, sa-i descoperi nivelul, pasiunile, ce o poate impresiona. Si apoi cand deschizi gura sa o faci inteligent, cu nonsalanta, natural, in concordanta cu ea. Pastreaz-o in discutie, va continua cand ii ridici mingea la fileu. Sa simta ca are ce discuta cu tine. Cu diplomatie du-o spre ceea ce gandesti, sa ajunga sa fie de acord cu tine fara sa-si dea seama. Daca e desteapta mai tarziu intelege ce ai facut, te apreciaza. Femeile au nevoie de barbati puternici.
Contradictoriu, femeia nu se indragosteste de barbatul care-i cedeaza total, de barbatul gospodar sau de cel cu atitudine de prieten. Se indragosteste exact de cel asupra caruia nu detine controlul. Se indragosteste in parte de el, dar in cea mai parte de ce si-a inchipuit despre el. Conteaza mult cum hranesti aceste vise, sa lasi cat mai mult mister, sa nu oferi ocazii in care isi da seama ca s-a inselat asupra ta. Daca trece destul timp deja e dependenta de ideea in sine ca e indragostita. Cum iti dai seama ce imagine despre tine iubeste? Ascult-o si ia aminte. Nu te divulga ca ai inteles, actioneaza ca atare.
Apoi mai e arma senzualitatii. Nu trebuie sa dovedesti experienta in femei, trebuie sa dovedesti experienta in ea. Studiaz-o si gaseste la ea lucruri care sa le adori. O curbura, o delicatete a unei parti a corpului, cat mai multe posibil. Concentrarea senzitiva pe doi centimetri patrati sa te duca in extaz, dar sa fie cei doi centrimetri ai ei. Cand dovedesti experienta in general se convinge de abilitatile tale de vanator si apare neincredearea. Te exciti pentru ca esti cu ea, nu ca esti cu o femeie frumoasa.
................................................................................
Spuneam ca sunt un vanator. Cu reflexe antrenate si tactici studiate. Dar ceea ce-ti trebuie e pasiunea pentru vanat. Cand dispare si lucrul asta iese in evidenta nu mai esti vanator. Devii povestitor de basme vanatoresti.

Atentie, fetelor, am plecat la vanatoare.


.

10 comentarii:

Frumusete spunea...

Bravo tie,succes!

Lillee spunea...

Sa ne spui cu ce prada vii acasa :D

Weekender spunea...

Prada asta e nevoie sa o capcanezi mult timp... Si mai trebuie sa-ti si apara.
Sunt multe femei frumoase pe lumea asta. Si toate sunt ale altora.

Frumusete spunea...

Hmmm...vaatoarea are si ea niste reguli.

Fata cu ochi verzi spunea...

trofeul...să vedem trofeul :D

Weekender spunea...

Usurel, ca nu m-am dus sa cumpar mere.
Trebuie sa fie ceva mai greu accesibil, mai greu de cucerit.
Poate mi se pune si pata, si rezolv cu toate.

Fata cu ochi verzi spunea...

:))
ok...am înţeles mesajul.

Anonim spunea...

Ironic...si femeile cred ca barbatii "frumosi" sunt ai altora...

Weekender spunea...

daca ai vrut sa spui "ale altora" pot sa te contrazic.
daca ai vrut sa spui "ai altora" e chiar o gluma reusita.
ale altora: din obisnuinta s-a strecurat o greseala din care deduc ca Anonim e de sex masculin. Atunci trebuie sa-i explic ca daca esti barbat si nu esti frumos tot ai destule sanse, femeile nu se indragostesc de Adonis in general. Ele nu au gusturi generale cum au barbatii, se pot indragosti de un barbat puternic, sau de unul inteligent, atractia masculina este diferita pentru ele. Unele se indragostesc de rockerul pletos si tatuat, cu barba sau chel, etc, pe care celelalte nu pot sa-l sufere. Altele de cel curatel, ingrijit, cand celelalte il considera un pic gay. Altele de cel romantic, boem. Si lista continua. Doar pentru barbati ambalajul conteaza.

Anonim spunea...

1. Reeditare- si femeile cred ca barbatii frumosi sunt ai altor femei-corect gramatical?

2. Mi-ar placea sa ma contrazici...

3. Anonima:)