Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

joi, 24 decembrie 2009

Lista pentru Mos Craciun

Sper ca sunteti fericiti cu totii. Mai ales in aceasta perioada cand esti cuprins de starea generala, verva Craciunului te face sa incepi orice concersatie cu un zambet. Chiar de esti suparat, iti impui s-o arati mai putin sa nu strici cheful celorlalti. Si apoi mai e marea usurare ca te eliberezi de orice griji.
E un proces mental, esti ajutat de starea celorlati, plutesti deasupra oricaror probleme. Iti zici „WTF?!”, acum ma bucur si sunt linistit, chiar de grijile vor reveni dupa sarbatori. Ar trebui folosita reteta si in restul anului.

Nu cred ca fericirea e o stare. Consider ca esti fericit daca te poti bucura oricand vrei. Prefer sa spun ca ma bucur cateodata, semnificatia cuvantului „fericire” in capul meu e alta.
Cuvantul "fericire" s-a nascut in dogma bisericeasca: fericit, preafericit. Banuiesc ca Preasfintia Sa nu e extraordinar de fericit, mai ales ca mitropolitii nu sunt casatoriti. „Te-a fericit Dumnezeu” vrea sa insemne ca te-a blagoslovit sau ceva de genul asta. „Este un om fericit” probabil a vrut sa insemne ca e o persoana religioasa, sau norocoasa cum am spune azi, acolo sus cineva o iubeste. Fericirea nu e o stare continua de bucurie, altfel numai nebunii pot fi fericiti. Deci nu voi cauta fericirea, voi incerca sa ma bucur cat mai mult si mai des.

Lista mea: dragostea cuiva care iubesti, sex, familie, prieteni, multumirea realizarii a ce-ti propui, gustul noului (oameni, locuri, activitati), gustul frumosului (arta, sentimente, femeie)...Si iar sex.

Mos Craciun, unde esti?

PS: Urmatorul post am chef sa scriu despre sex ca se iese din post, astept sugestii.
(sugestii nu e egal cu "suge chestii")
.

6 comentarii:

ştrumfiţa cu eşarfă spunea...

Un batranel cu chip drag
A aparut la tine in prag,
Sa nu-l gonesti ,e Mos Craciun
Si iti aduce un an mai bun !
Sfanta seara de Craciun,
Langa brad si langa foc
Sa iti aduca mult noroc!

cu drag, strumfita cu esarfa ei colorata (www.questioare.com)

Weekender spunea...

Deci pe ceilalti homelesshi cu chip ne-drag pot sa-i gonesc?
Trebuie sa pun bradul langa foc? N-am foc, daca fac focul in sufragerie zic vecinii ceva?

Glumesc, am inteles intentia si-ti foarte multumesc pentru gest. Sarbatori fercite! Sau umede, cum preferi.

Kali spunea...

Iti urez un simplu"Craciun Fericit!"Pentru ca este mai presus de orice!>:D <

Weekender spunea...

Draga Kali, multumesc. Nu stiu cum ai ajuns tu pe blogul asta, te sfatui sa nu te mai intorci pe el, este plictisitor incat a fost nevoie sa pun avertismentul de varsta la accesare.
Cauta altele mai vesele si cu idei sanatoase.

Musilica spunea...

Un pic de Craciun in fiecare zi iti doresc!
Si spor la blogging :D

Lillee spunea...

Sarbatori fericite weekender!