Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

marți, 22 decembrie 2009

Ceea ce nu stii nu doare

Ai sa te gandesti la toate astea cand vei trage din tigara. Singura in bucatarie.

Mai intai au aparut ridurile ce ai reusit sa le ascunzi lumii prin fard. Iar de cel cu care dormi lasandu-l sa intre primul in pat, inainte de a te duce la baie sa te defardezi vei stinge lumina in dormitor. Celulita nu o constientizezi, nu stai cu ochii tinta pe ea, ti-aduci aminte cand o privesti accidental, dar apoi ca un gand negru o alungi din minte. Dar el vede toate astea, mai mult decat iti inchipui.

Ti-e ciuda ca tu imbatranesti mai repede. Ironic, cu cat inainteaza in varsta devine mai frumos, mai atractiv pentru celelalte. Si in ultima perioada petrece mai mult timp fara tine, isi gaseste motive rezonabile s-o faca, nu le poti contrazice. Cand e langa tine se comporta cu automatism, a disparut pasiunea din gesturile lui, prezenta ta e decor. Simti ca esti doar ceva de care se tine ca sa si-o bage. De cate ori incerci sa vorbesti cu el mai serios ia o atitudine plictisita, nu are nevoie de asta chiar acum. Si totusi, e ingandurat mai tot timpul, ai impresia ca viseaza cu ochii deschisi. Iar tu sigur nu esti acolo, o stii pentru ca-ti evita privirile.

Te intorci la oglinda si-ti privesti ridurile nervoasa pe timpul care trece asteptandu-l. Ai nevoie de o tigara, oare a cata este care o fumezi singura in bucatarie?

Craciun fericit!

.

5 comentarii:

Fata cu ochi verzi spunea...

Crăciun fericit şi ţie !

Musilica spunea...

brrrrr....asta da razbunare!

Lillee spunea...

Craciun fericit!

Anonim spunea...

E incredibil, poate coincidenta.
Atunci cand vreau sa ma linistesc de multe ganduri care nu-si au rostul pana la urma dar ca femeie e imposibil sa le alung, imi spun "ce nu stii nu te doare" si ma conving ca uneri e mai rau sa stii decat o mica incertitudine.
Coincidenta se gaseste in faptul ca ai folosit si citatul acesta, si una din melodiile mele preferate - Bebe-Razonez (motive)

Acum am un motiv in plus sa iti citesc blogul :)

iti doresc sarbatori linistite si fara ganduri care te fac sa oftezi prea des...
liniste, pentru ca asta imi doresc si mie, si tuturor celr care isi pentrec Craciunul singuri

Anonim spunea...

ceea ce nu stii pur si simplu nu stii si ar trebui sa doara ca nu stii;) dar cum nu stii, nu stii daca trebuie sa doara...pfui, mai bine stii