Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

sâmbătă, 26 decembrie 2009

Aberand despre sexul in cuplu

Este incorect sa cautam perfectiunea fizica cand noi ne indepartam de ea in fiecare zi. Imperfectiunile noastre nu ne deranjeaza, dar ale celuilalt da. E si normal, nu stam pironiti toata ziua in fata oglinzii. Doar Barby-girl o face, dar ea are o problema psihologica, se iubeste prea mult.

La inceputul unei relatii esti foarte indragostit, vezi numai partea frumoasa a celuilalt. Ti-e deja dor in timp ce iti iei la revedere, vrei sa petreci cat mai mult timp impreuna, vrei sa-ti astamperi nerabdarea care nu dispare pana nu ajungi sa te obisnuiesti cu celalalt. Si cand te-ai obisnuit ceata de pe ochi se risipeste, este ca o dezamagire aparuta deodata, ochii tai sunt mai critici decat trebuie. Constati imperfectiunile si ajung sa te enerveze, sa te obsedeze, drept urmare incerci sa indrepti din ele. Incepi sa dai sfaturi ipocrite, cu toate ca e aceeasi persoana de care te-ai indragostit: sa-si faca freza sau parul in stilul cutare, sa se duca la sala, sa se imbrace cum vrei tu, si multe alte lucruri. Expresia „nu mai esti persoana de care m-am indragostit” nu se refera la celalalt, e vorba despre tine sau despre cum ti-a disparut ceata din ochi. Nu-ti mai place tie, nu s-a schimbat nimic.
....................................................................................

Poti sa faci sex pana iti dai drumul sau pana te epuizezi. Ca sa te odihnesti putin si apoi sa continui cu aceeasi pofta. Un proverb chinezesc zice : „Muntele se urca asa: mergi fara graba pana simti ca obosesti, apoi te asezi pe o piatra, te odihnesti putin si iti continui drumul.” In cele mai multe cazuri barbatul ajunge la orgasm primul, femeia s-a simtit bine numai din ideea ca a facut sex, se raceste ciorba si trec amandoi la tigara. Sau la un suc, nefumatorii sunt la moda acum.
Ori poti sa faci sex in nestire, sa simti ca nu te mai saturi. Este importanta starea psihica a fiecaruia, nu trebuie sa exista nimic care sa perturbe gustul sexului. In ziua in care te cuprinde lenea sau simti nevoia de somn dupa un orgasm, rutina a intrat in relatia ta. Ai linistea ca oricum te iubeste, nu mai e ca la inceput cand incerci sa dovedesti. Dupa o cearta, cand simti ce pierzi, sexul e mai calitativ. Deci starea psihica e importanta, personajele sunt aceleasi.


Apetitul sexual difera de la un partener la altul. Poti iubi atat de mult incat te excita numai ideea ca faci dragoste. Dai de cateva ori din fund si vine orgasmul, mai devreme decat vrei. Alteori pur si simplu nu merge. Recomand o pauza decat sa continui ceva fad, iti mai incerci cheful o data dupa. Pentru ca tine de psihic, simturile tale trebuie sa uite ce nu le-a excitat, ca o noua atingere sa fie altfel. „Fleosc-fleosc” poate fi un sunet sinistru sau divin, poate fi o melodie erotica. Depinde cum asculti.

Si mai e sexul sportiv. Dar trebuie sa fi practicant. Cand te golesti de sentimente si te concentrezi pe simturi sexul devine singura grija pentru tine, esti hotarat sa iei cat mai mult. Chiar si atunci cand vrei sa produci orgasm celuluilalt o faci tot pentru tine, te exciti mai mult cand e aproape de punctul culminant. De exemplu, un film porno este cel mai excitant cand performerii (ca nu-s actori sau actrite) sunt aproape de orgasm. De unde deduc ca excitatia celuilalt este transmisibila, mai ales cand esti parte din actiune.

Mi-as dori ca la intrarea in dormitor sa lasam la usa respectul fata de celalalt, cavalerismul si diplomatia. Si sa ramanem doua persoane egale care vor sa faca doar sex. Vicios, fantezist, asiduu, oricum ne place. Sa ne cautam extazul comun, neingradit de vreo rusine.

(va urma)

.

2 comentarii:

Lillee spunea...

Imi place articolul, in special prima parte. Ai pus punctul pe i. Mare adevar ai grait...

OMU NEGRU spunea...

...imi place ca incerci sa nu fii rau, dar esti. O tura pe la mine (pe blog) si ai sa vezi ca e asa :))))))))))