Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Adulterul, tortul si analiza medicala la zi

Cum naiba se face ca eu agat numai femei maritate, pe cale de a se marita ori s-au promis? Chiar asa fata de guma de mestecat am? Pe care o mesteci si apoi o scuipi.

Si cel mai enervant este ca sunt cele mai frumoase, americanii au o vorba: „langa fiecare femeie frumoasa e cate unul care s-a saturat sa i-o traga”. Probabil din cauza nefericirii personale vrea sa compenseze cumva. Se straduie sa se faca frumoasa si apetisanta pentru ca cel cu care traieste nu o mai face sa se simta frumoasa si sexy, se arunca intr-o relatie adultera cu scopul clar de a lua ce are nevoie: tandrete, grija, cuvinte frumoase, apreciere, mangaieri, sex, si mai mult sex compensatoriu, iar mangaieri... si la final pleaca cu sentimentul ca si-a meritat cele doua ore de libertate.

M-as retrage cuviincios daca n-ar navali peste mine. Cele solo probabil au o problema de sunt singure, si poate se declanseaza o alarma instinctuala in mine care actioneaza asupra feromonilor mei (hormoni?) si le dau cate doua palme sa se linisteasca. Succesul e lucratura diavolului daca nu-l ai acolo unde trebuie. Intotdeauna incitant.

Ca sa fiu sincer, relatia ascunsa este cea mai confortabila, mai plina de pasiune si mai benefica. Nu ti se cere mai mult decat esti. In timpul scurt si tainic de care dispune, femeia da tot - ia tot. E ca un barbat: vine, ti-o trage si pleaca. Fara sa se uite in urma, fara planuri de viitor. Ca si cum am imparti o felie de tort bun, comentam asupra lui si mai tarziu ne aducem aminte cu placere, consimtim: „Da, a fost un tort bun!”. Si din cand in cand i se face pofta de tort.

Aah, si remarc evolutia omenirii in relatiile amoroase. Inainte imi planuiam un inceput de strategie, ca apoi sa ma adaptez in functie de situatie, imi antrenam capacitatea de reactiona la nou. Era un meci palpitant, interesul era sa o cuceresc, sa o conving sau sa ma dovedesc. Nu eram sigur niciodata in ce stadiu sunt. Azi iti demoleaza toate strategiile, te nauceste cu intrebarea: „Cand ti-ai facut ultima data analizele?”. Intentia e clara, banuiesc ca nu din grija pentru sanatatea mea, par eu un om bolnav? Ele stiu ca le apreciezi cand pun intrebarea, cele care n-o pun sunt inconstiente si iti cam dispare increderea in ele. Dar parca o fac prea repede, sa fie convinse ca nu pierd timpul cu tine. La „nu pierde timpul cu unul care nu e serios” s-a mai adaugat „nu pierde timpul cu unul care nu e cu analizele la zi”.

.

2 comentarii:

Nicoleta spunea...

''Oamenii, spuse micul prinţ, se înghesuie în trenuri rapide, dar nu mai ştiu ce caută. Atunci se agită şi se învîrt în cerc…''. Daca esti norocos probabil vei mai reusi sa iubesti din nou, trebuie doar sa crezi si sa privesti cu inima.
Iti recomand Maria mirabela, incearca sa interpretezi un rol pentru fetita ta...., poate pe al lui Oachi, te vei simti mai bine.

Magda spunea...

Multumesc frumos de sfaturi.Cartea rocomandata de tine e citita de mult timp.Cat despre prima parte.. majoritatea oamenilor au obiceiul sa judece inainte, dar oricum nu cred ca ai putea sa iti faci o parere clara despre mine doar prin prisma a ceea ce scriu.O sa iti recomand si eu o carte. Oscar si tanti roz, nu dureaza mai mult de o ora. http://www.scribd.com/doc/4596756/EricEmmanuel-Schmitt-Oscar-si-Tanti-Roz