Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

luni, 18 ianuarie 2010

Palma si celalalt obraz

Ati observat cum imaginea cuiva se schimba in timp?
O persoana care o adori poate deveni foarte urata dupa ce o cunosti. Iar alta persoana la care nu te-ai fi uitat de doua ori incepi sa o iubesti.

Am un instinct foarte bun asupra oamenilor, rar m-am inselat. Dar am invatat sa tac, sa-mi tin parerile numai pentru mine. Prea des am fost admonestat, bariere invizilbile au aparut intre mine si persoane la care tin doar pentru nu eram de acord cu ele. Ca in timp sa se confirme ce pentru mine era evident.

Iubesti si suferi dupa un om cu ale carui sentimente te-ai jucat inainte. Ori ai iubit pe cineva care te-a deazamagit; acum gandul iti provoaca repulsie. Sau e posibil sa fi admirat pe cineva care a ajuns sa te dezguste. Cand am vazut toate astea la inceput m-ai repudiat, cu puterea si inversunarea care ti-o da instinctul de protejare a lucrurilor si oamenilor de care te-ai atasat. M-ai ranit, ai uitat ca sunt aici dinaintea tuturor, pe mine deja ma cunosti, stii exact cum sunt, nu mai pot dezamagi.

Si acum vii sa-ti exerciti dreptul de a plange pe umarul meu. Pentru ca eu te inteleg mai bine, am stiut de la inceput. Dupa ce am fost obligat sa primesc loviturile tale, sunt obligat sa ofer. Cine iti da dreptul asta asupra mea?
Oh, Alina, cand o sa intelegi ca dragostea intre doua femei este mai grea si mai plina de suferinta?

.

Un comentariu:

Anonim spunea...

un cadou :http://www.youtube.com/watch?v=Z3Vu0P0V53k