Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

duminică, 15 noiembrie 2009

18. Cealalta femeie nu inseamna nimic


Nu mi-am inselat niciodata sotia.
Daa, asa cum scrie. NICIODATA. In toti cei 8 ani cat a tinut casnicia mea.

[Da, ex-iubire, e adevarat. Degeaba m-ai acuzat sigura de tine ca m-am culcat cu secretara ta de parca ti-ai fi dorit lucrul asta. Obsesiile altor femei iti alimentau teama si suspiciunea. Si lipsa de probe te-au enervat si consumat fara sa te gandesti vreo clipa sa ai incredere in mine, ca e adevarat ce spun. Acum stii, inca mai e secretara ta, probabil ti-a divulgat ca a fost indragostita de mine si i-a trecut de atata nepasare din partea mea. Cred ca ai crezut-o de atunci, altfel o concediai.Sau ai tinut-o in speranta ca va spune ceva vreodata, ca nu te-ai inselat?]

Nu mai am motive de minciuna, dupa cate am dezvaluit nu ar mai avea rost. Au fost vreo 3 orale platite, dar cam atat. Si alea din circumstante, anturaj si camaraderie. Cum adica din camaraderie?

Un grup de barbati cu neveste grase acasa se duc la un meci in alt oras sau tara, in delegatie si mai stiu eu pe unde. Se imbata si unora le vine nastrusnica idee de un oral. Daca n-ai chef te imbeti repede sa te ia somnul, gasesti diverse tertipuri si, sincer sa fiu, nu te cam obliga nimeni. Doar ca se formeaza o camaraderie stransa intre cei ce participa, iar cei ce stau pe bara sunt exclusi pe viitor de la activitati commune; daca e un papa-lapte si povesteste sotiei, iar asta la randul ei “varsa” la surate. Ea nu trebuie sa-i parasca, doar sa se uite cu scarba la ei la prima intalnire. Celelate neveste vor intelege imediat.

Daca unui barbat ii pica pleasca din cer, daca apare deodata Angelina Jolie dezbracata, declarand ca a facut o fixatie pentru el, si nu reactioneaza, inseamna ca are o problema si mi-e mila de partenera lui.

Dar fetelor, daca investeste timp si bani in alta, o urmareste, o cauta, atunci se numeste clar ca v-a inselat. Merita sa-l ademenesti cu vorbe mieroase in cada si sa-i tai barbatia cu lama. Nu in somn, ca nu il ia atat de mult groaza.

Mai sunt apoi acei ipocriti care prinsi asupra faptului incearca sa se justifice: „Cealalta femeie nu inseamna nimic pentru mine.” El saracul chiar crede ca s-a dus doar dupa sex, inima lui tot acasa a ramas. De-aia nu-si da seama de ridicolul afirmatiei.
Si uite asa tradarea prabuseste universul inselatei, se destrama casnicii, copiii cresc cu instabilitate emotiva. Porneste de la comoditatea femeii de a munci in a ramane atractiva, de la lipsa de comunicare asupra sexului, de la lipsa de curaj a barbatului de a-si incerca fanteziile sexuale cu consoarta, de la sentimentul de rusine care il introduce rutina. Femeie, nu fi comoda! Mane, nu fi badaran!


4 comentarii:

Lillee spunea...

Sa inteleg ca tu esti insurat? Daca nu esti, vei deveni tata. :D

Unknown spunea...

Sau EL ne mai spune : " M'a luat valul , nu am intentionat sa fac asta .. dar sa stii ca tot la tine m-am gandit ! " Cum?!?! X( . Cat urasc fraza asta :-<

Frumusete spunea...

M ai conteaza ce spune dupa?Nu cred..

Lillee spunea...

Acum dupa ce am citit tot ( si sper sa vii cu postari noi si multe), recunosc ca primul meu raspuns ( de mai sus) chiar nu-si are rostul! Scuza-ma te rog...si intelege-ma si pe mine, in anumite situatii chiar sunt "blonda veritabila"...