Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

duminică, 8 noiembrie 2009

13. Oameni si diavoli(tze)



N-am dormit de doua nopti.
Vineri noapte Mirela si-a propus sa-mi faca un bine si m-a scos in club. Foarte OK de altfel, am dansat, am baut si am ajuns in alta casa. Cand sa adorm pe la 12.00 ziua, m-am gandit ca e mai bine in patul meu. Din cateva conversatii la telefon s-a facut seara.
Pe la 20.00 ma suna Alina ca vrea sa agate ceva, ca nu mai poate, ca de cand s-a despartit de fosta ei iubita nu s-a mai culcat cu nimeni. I-as fi repetat faza cu "da-te pe masculi" dar mi-era tare somn sa o aud cum maraie la mine. "Hai, nu fi marlan, du-ma in oras, la cate fete ti-am adus ai putea sa faci un gest." De parca mi-a adus prajituri, bomboane sau cozonac de Pasti.

Si uite-ma aseara pe post de garda de corp a lui Alina-lesbo. Atatea pretentii la fata asta... Ma asteptam sa fie greu, nu gasesti pe toate drumurile femei sa se culce cu alte femei. Si nu cele cunoscute pentru orientarile sexuale. Nuuuu, nu, trebuie sa fie la prima experienta, sa fie convertite, ca asa ii plac Alinei. Ce le spune, ce le face (nici nu ma intereseaza), ma enerveaza ca are succes. Daca exista diavol, Alina e ruda lui. Nu pentru orientarea sexuala; pentru puterea de convingere folosita in scopuri malefice. Inclusiv si pe mine m-a convins sa o insotesc.
Si nu e atrasa decat de femei frumoase, incat ma doare inima pentru risipa. Mai ales noua achizitie, care in drum spre casa am auzit-o pe bancheta din spate: "Merg daca vine si el, mi-e mai usor daca e si un barbat." Interesanta miscare, parca nu mai mi-e somn. Nu din fantezie, mi-am satisfacut demult curiozitatile, s-o vad pe Alina in actiune este marea provocare.
"Aaa, nu vrea sigur, e gay."- o aud pe diavolita.
Extraordinar. De ce dai in mine? Nici macar fata asta nu te-a crezut. Te-ai simtit amenintata, ti-e frica sa nu ramai pe dinafara? E de studiat: comportamenul lesbo-diavolitei in conditii maxime de stress.
Ajuns acasa m-am luat cu netul, asa ca ma uit la ceas si e deja trecut de dimineata. Azi e Sf. Mihail si Gavril, Gabitza vrea sa aniverseze la mine la restaurant, ma sacaie sa-mi aduca un porc intreg sa i-l fac ca de revelion. Dureaza doishpe ore, trebuie sa ma apuc de el acum. Pot gasi un motiv sa evit, dar nu se face prietenilor, oricum e fun. Plus ca sunt solo, iar Gabitza are un job nou cu multe colege.



.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Heei, vreau sa o cunosc si eu pe Alina asta a ta :)