Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

26. Masajul erotic (cu finalizare)



E la moda acum sa ai "atac de panica". Cand doctorii nu gasesc cauza unor simptome pun un diagnostic care nu supara pe nimeni. Printre altetele, d-ra doctor mi-a recomandat masajul. Mi-am propus sa combin utilul cu placutul, asa ca-mi fac programare la masaj erotic.


M-am prezentat la ora convenita, locatia fiind pe o strada cu case normale, de locuinta. Poarta cu interfon, curte fara pretentii. Exista o receptie, cum e cea de hotel, dar mai mica, cu minibar inclus. Sunt primit amabil de o duduie care ma intreaba daca sa-mi aduca meniul. Curios de pretul bauturilor din bar am acceptat, un "antigel" nu ar strica. Si imi aduce doua, unul cu bauturi si celalalt cu pictoriale de femei in pozitii erotice. Oare la care meniu se referise?

- Avem disponibil pozitia 2, 3, 7, 8 si 10. - ma informeaza bland gazda mea. Pot sa le aduc sa le vedeti.
Remarc cum buna organizare m-a eliberat de stanjeneala, chiar ma intrebam cum sa abordez subiectul. Si o prezentare a exponatelor nu strica, macar sa verific daca realitatea e conforma reclamei. Oare conteaza in conditiile astea cine presteaza? Pot vedea in ochii lor, in sanii lor, experienta in arta masajului?
Fac cunostinta cu fetele, dau peste gat paharul de whiskey, si dupa ce ma hotaresc sunt invitat intr-o camera care nu stiu cum s-o denumesc. Decorata feng-shui, cu o mare saltea si asternuturi curate, moi. Pe doi pereti alaturati oglinzi pentru contemplarea personala sau a fetei. Muzica de relaxare.

Am fost asa de fermecat de camera incat dormitorul meu arata la fel acum. Numai ca tot in sufragerie dorm. Fara televizor nu pot adormi si pica ca nuca-n perete. Si apoi, daca nu am partenera ma simt foarte singur, oglinzile devin sinistre, scot in evidenta singuratatea mea. Concept de camera utila la vremea ei.

Prosop, papuci si invitatie la baie. Cabina de dus pretentioasa - mi-as fi dorit una acasa - e doatata cu tot ce-mi trebuie, dush-gel, sampon. Sampon? Pai ce, am venit sa ma spal pe cap?
Imi pastrez chilotii pe mine, nu pot sa apar asa ca un badaran.
- Va rog sa va dezbracati si sa va asezati cu fata in jos. - ma ghideaza calm. Calda, frumoasa, am incercat sa mi-o inchipui imbracata. Aveam senzatia ca o cunosc demult, lumina difuza si goliciunea noastra, sentimentul scopului bine definit pentru care ne aflam acolo a inlaturat orice stanjeneala. De obicei pentru a ajunge la o astfel de apropiere trebuie sa investesc timp in conversatii, in a ne cunoaste, a capata incredere. Sa dau tot ce e mai bun din mine. Si uite-ma acum, cu o prezenta noua, aparuta dintr-o data goala. Sexos moment.

Ma relaxez cu obrazul pe cearsaf. Isabela, cred ca numele ei "de scena", se aseaza langa mine in sezut cu un piciorul putin flexat si-mi sprijina laba piciorului pe coapsa ei. Si incepe a-mi masa degetele, calcaiul, laba piciorului, gambele, folosind ulei de masaj. O senzatie placuta care imi aduce aminte cate lucruri bune am pierdut in viata, cum uit sa ma rasfat. Si pentru astfel de momente trebuie traita viata. Nimic erotic, inca, ma pierd in relaxare. Nu-i scapa nici o parte a corpului.
Pana cand am simtit caldura sanilor pe spatele meu, o senzatie divina, care o uitasem. Presiunea greutatii corpului ei concentrata pe sani au readus procedeul la definitia de masaj. Si ulei din belsug, cred ca asta e secretul. Altceva ce mi-a placut a fost cand s-a asezat pe fundul meu si s-a frecat cu fesele ei de ale mele.
Intors cu fata in sus a urmat cam aceeasi procedura. Un corp cald, catifelat, presand cu greutatea corpului pe mine, alunecarea sanilor pe pieptul meu, pe coapsele mele, pe ... etc.
Pentru a finaliza mi-a prins sexul intre sanii ei, sau s-a frecat cu pantecul (nu cu "fofoloanca", atentie) de el, utilizand foarte mult ulei incat n-am simtit diferenta ca n-a fost penetrare. Arta.
Un tertip bun pentru a preveni ejacularea precoce: a aplicat mult ulei aromatic si a prins penisul intre palmele deschise, cu miscari ca si cum ar face focul.

De ce femeile uita sa faca asta pentru barbatii lor? L-ar avea la degetul mic.

Dar exista si riscuri. Alta data o neavizata m-a presat atat de tare pe spate incat cateva zile n-am putut sa ma mai aplec. Nu mi-a trecut pana nu am ajuns la un masaj kinoterapeutic si de intretinere, la tanti Ioana, dar asta e alta poveste.



8 comentarii:

Marianita Cochiorca spunea...

Asemanator masajului thailandez.Este bine ca nu uiti sa te mai rasfeti din cand in cand.Meritam.

Weekender spunea...

Intentia mea cu acest post a fost de a de un exemplu de bine, care barbatul nu-l va cauta in alta parte daca femeia e desteapta. Daca aceste sentimente de bine le are acasa, crezi ca va mai umbla aiurea pe coclauri?
A fost doar un exemplu.

Si pentru curiozitatea de altora fata de ce se intampla acolo.

Adrian Barbat spunea...

;), buna lectia pentru ambele sexe, pentru unii sa afle si ei, cum spui tu, ce se intampla acolo daca nu au avut curajul sa traiasca asta, iar pentru ele sa stie ce trebuie sa ne ofere ca sa ne faca sa nu mai mergem acolo pentru a primi ce avem nevoie. Omul prin natura lui are nevoi, iar acestea trebuie satisfacute ;).

Lillee spunea...

Mi-as dori sa pot vedea...:) Nu te-ai filmat? :D

Unknown spunea...

Adi prietene, multi dintre voi habar nu au ce trebuie sa ne ofere noua. eu nu cred ca voi sunteti asa de complicati si de greu de satisfacut. mai trist e ca voi aveti impresia ca doar voi trebuie sa fiti satisfacuti. (nu vreau sa par rea, dar cam asa e)

Adrian Barbat spunea...

@Deranjata
eu m-am simtit sa raspund pentru ca doar eu am trecut numele pe acolo :), sunt total de acord cu tine si nu din complezenta ci pentru ca stiu din interior conceptia regnului masculin. Desi e putin misogina remarca ta si a mea la fel, cred ca oricum padurea are multe uscaturi si daca privesti "cu ochii larg deschisi" te poti feri de ele ;).
Unii barbati la fel ca unele femei sunt mai "complicati", nu e bine sa generalizezi pentru ca nu suntem atotcunoscatori dar e bine sa explorezi si sa experimentezi pana ai timp ;). Sa nu ai impresia ca un barbat "golit" e si satisfacut, e cam invers ca si la femei pentru ca toti suntem oameni si tot ce e omenesc ni se cuvine.

Weekender spunea...

Cand iubesti celalalt devine preocuparea ta. "Eu" devine "noi", si incepem a imparti toate, chiar si "binele" care il simte celalalt. Cauti sa faci bine celuilalt pentru a simti satisfactia odata cu el.
De exemplu, cand faci masaj cuiva pe spate simti si tu fior si relaxare in sira spinarii. Pentru ca participi odata cu el, vrei sa fi un tot cu el, din dragoste.

@Deranjata,
Este adevarat ce spui, suntem mai usor de satisfacut decat femeile. Muuult mai usor.
Misiunea barbatului e muuult mai grea, aproape imposibila cateodata daca nu-l ajuta si femeia, e in mare dezavantaj.
Daca simte ca-i esti alaturi in stradania lui prinde curaj si determinare. Are beneficiu psihologic, prinde incredere in el.
Cel care-si pierde misiunea deja nu se mai apreciaza pe el insusi. Cineva sa-i aduca aminte cat de bine e sa simti satisfactia celuilalt.

"In seara asta te-ai futut singur!" si l-ai marcat pana dovedeste contrariul.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.