Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

marți, 17 noiembrie 2009

23. Circumcizia

Circumcizia. ( - La cererea telespectatorilor -)
N-as fi in stare sa fac un tratat medical, nu sunt calificat. Pot dezvalui doar ce efecte a avut asupra mea si asupra femeilor.
Inainte de toate, sa specific de la inceput ca trebuie sa descarcam subiectul de orice conotatie sexuala, o vom trece la curiozitati. Nu e usor unui barbat sa vorbeasca despre penisul lui, m-ai ales daca i-au fost taiate parti din el. Nu am idee cine se mai circumcizioneaza, musulmanii sigur, evreii parca, si unii dintre americani.
O fi inceput cu evreii, poate mai devreme. Sigur in tarile calde, cu putina apa, mai specific in desert. Copiii acestor locuri s-au tot jucat cu putza in tarana - ori nisip - pana s-au infectat. Lipsa de apa, alta cauza. Si cum seful satului, seful tribului, omul intelept era liderul religios, acesta decreteaza prin scripturile religioase ca pe viitor baietilor li se va taia din surplusul de piele de pe putza, ce-a care se aduna in capul penisului. De ce sa fie ei nevoiti sa i-o beleasca de fiecare data cand vor sa o stearga de mizeria acumulata cu carpa? Plus ca mai fac si infectie. Iar adolescentilor le mai vin idei, incepe sa le placa sa o curete mai des si descopera onanismul. Care e un pacat.
Asa cum nu se mananca nici carnea de porc. E interzisa prin religie. Un porc a avut proasta inspiratie sa faca trichineloza in caldurile alea si a omorat un sat intreg. Acelasi lider religios vine si decreteaza: pe viitor nu se va mai manca porc. De acum doar cusher sau halal, adica ce permite scriptura.

Eu m-am nascut in familie de musulmani. Si cum e obiceiul, m-au circumcis la botez. Botezul se face intre 5-7 ani, sa creasca putin organul supus mutilarii, ca medicul sau meseriasul satului sa nu-i taie putza cu totul. Si mai nenoroc, eu am fost botezat odata cu un unchi, fratele mamei, mai mare cu doar 4 ani decat mine. El avea 6, si eu 2. La 2 ani mi-au taiat putza.

Cred ca este prima amintire a vietii mele. Nu din poze, ele sunt alb-negru, amintirea mea e color. Stiu ce culori aveau straiele de botez, albastre cu o diagonala alba ca de primar. Si tot ca o fotografie imi vine in minte o imagine cu un strat de vata patat cu sange. Atat.

M-am simtit altfel, chiar si in armata evitam sa fac dus cu ceilalti. Azi sunt mandru, atunci nu intelegeam motivele, eram doar diferit. Dupa primele partide de sex tot intrebam fetele sa ma dumiresc daca e ciudat, daca e bine sau rau.
"E altfel, in bine"- era raspunsul. Si apoi mi-i s-a explicat. O data, de doua ori, de cincizeci de ori, pana am bagat la cap.

Ce se intampla? Penisul ia aspect belit. Asa cum il vezi in erectie, ba si mai mult. Curat, fara eczema care se aduna in preputz. Si cresti, ajungi matur, iar ciuperca din capul penisului devine mai ciuperca, mai proeminenta, cu marginea bine conturata, ferma. Mi s-a spus ca in timpul actului sexual, la retragerea dupa penetrare, marginea "ciupercii" freaca peretii vaginali cu o mai mare excitatie, exact acolo unde trebuie. Nu va inchipuiti o ciuperca cu palaria de doua ori cat tulpina ei, ci doar putin mai proeminenta si mai ferma, insesizabil daca nu o atingi.

Circumcizia la masculii deja maturi cred ca are scop igienic. Pentru transformarea asta e nevoie de o circumcizie precoce, inainte de dezvoltare. Sau poate in cativa ani se va simti diferenta. Cand dupa ceva timp de la pasiune, unele femei declara ca a fost memorabil, in sinea mea zambesc ca stiu deja o motivatie. Acum depinde si de femeie, cum spuneam, daca e nevoie sa aduci un mop si o galeata sa faci sex cu ea nu prea va simti diferenta. Dar nici nu se va plange.

Hmm, suna ca o oda adusa penisului meu.


9 comentarii:

ajnanina spunea...

poti sa desenezi :)))

Lillee spunea...

la asta ma gandeam si eu :)

Lillee spunea...

Cand eram pustoaica, am participat si eu la un eveniment de genul... dar am ramas putin socata pe atunci...

Weekender spunea...

Pai da, tu esti din Constanta, vezi mai des.

Unknown spunea...

chiar că odă. parcă spuneai pe undeva pe la început că "descarcam subiectul de orice conotatie sexuala, o vom trece la curiozitati." :))
minunat, oricum.

Weekender spunea...

Nu sunt nici destept, nici frumos, nici devreme acasa, cu toate ca asa vreau. Sa fi prost sa nu vrei. Imi cer scuze.
Dincolo de bagarea mea in seama sper sa gasiti lucruri interesante, rar discutate.

Unknown spunea...

acum sunt si mai curioasa.. poate o sa am ocazia si sa incerc :D

Unknown spunea...

hei, tinere. nu ştii să profiţi o subtilitate care nu se anunţa nici obraznică şi nici persiflatoare. nu-i bun aşa!

Weekender spunea...

Mi-am cerut scuze dinainte. Uneori avem tendinta de a face greselile chiar cand suntem constienti de ele. Culmea e ca in ultima fraza din post si de aici demonstreaza ca aveam la cunostinta, ceea ce ma face de doua ori mai vinovat.