Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

17. Lectia de menage-a-trois fara a insela






- As vrea sa-ti dau limbi in fund in timp ce faci pipi. - imi zice Alina intr-o zi.
Valeu.
Ce o fi patit?
- Noi nu facem pipi, noi ne pisam.- o corectez. Cum adica, sa ma asez cu fundul pe gura ta si sa ma pis pe tine?
- Ho, ce-ai? Esti bolnav? Nu, tu la baie cand te pisi sa-ti dau limbi in fund.
- Dar ce-ai, fata, te-ai dat pe masculi?
- Nu, dar sunt curioasa. Daca atunci cand ti se scoala iti intra jetul in ochi. As rade de tine toata viata.
- Huo, bolnava esti tu! Cand i se scoala, daca ii vine, barbatul se pisa imprastiat. Nicidecum mai inalt sau mai puternic. Atat de putine cunosti despre barbati. Dar putem sa incercam.

- Du-te dracu! Mi-ai stricat fantezia.


Duminica ne adunam la mine in restaurant si ne dregem dupa zilele de vineri si sambata. Logic, duminica ne trezim dupa amiaza, dupa o noapte de chef. Si decat sa ne uitam pe pereti toata noaptea ne dam adunarea sa ne revenim cu bere nefiltrata, de fapt weissbier, o bere germana din grau si malt de grau, fermentata cu drojdie. E dovedit stiintific ca tipul asta de bere e foarte bun organismului. Noi am dovedit practic.
Si ne intindem la discutii. Si imi aduc aminte s-o atac pe Alina:
- Ce fel de lesbianca esti tu daca pleci si cu un cuplu?

- Pai simplu, stabilim regulile dinainte. Barbatul n-are voie sa ma penetreze. Eu ma ocup numai de femeie. Si ea de mine. Asa au amandoi contiinta impacata, ea nu are sentimentul ca el s-a culcat cu alta femeie, si nici el ca ea s-a culcat cu alt barbat. Particip la sex oral, dar sa nu ma penetreze.
- Pai si tie iti vine vreodata?
- Ce farmec ar mai avea daca nu? Sunt multe moduri de a face o femeie sa juiseze. La voi e simplu, freaka-da-pennis si gata. Cel mai repede imi vine cand stau pe spate si-mi baga doua degete cu palma orientata in sus, pana acolo unde trebuie, si presezi, tragi de buricele degetelor in sus atat cat spun eu. Imi dau drumul ca barbatii, desfac labiile si stropesc in dreapta si stanga. Daca esti cuminte iti arat odata. Dar dupa aia nu mai suntem prieteni, nu mai bem impreuna.
-
No comment.


Un comentariu:

ajnanina spunea...

ok, asa da...
da si sa le stergi dupa ce le pui e misto, ii faci pe abonati sa revina, iar mesajul tau e transmis mai puternic :)