Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

marți, 1 iunie 2010

Instructiuni de folosire a trupului celuilalt

O iubita sau un iubit ar trebui sa vina cu instructiuni de folosire. Sunt anumite etape in a face cunostinta, ajungi sa te cunosti si intim. Comunicarea este importanta in orice relatie, nu trebuie sa uiti ca celalalt este interesat sa cunoasca cat mai mult despre tine, ce muzica iti place, ce carti te-au impresionat, ce te incanta si ce-ti face placere. Asa ajunge sa te iubeasca, cunoscand cat mai multe despre tine. Altfel iubeste doar o imagine din capul lui, ce crede despre tine, si la prima neconcordanta cu realitatea incepe sa se infiripe dezamagirea.

In general comunicarea exista pana cand apar motive de incapatanare, dar in intimitate lipsa de comunicare isi are originile la inceputul relatiei: pudism, teama ca poti lasa o impresie gresita, frica de dezamagire, sentimentul ca partenerul poate gandi ca nu iti face placere indeajuns si se va simti frustrat, etc. Unele femei cred ca sunt considerate usuratice daca arata ca le place sexul si pentru asta sunt iubite mai putin. Gresit. Barbatul este mai excitat de o astfel de femeie, mai increzator in ea, o simte mai aproape. Sentimentul de rusine nu trebuie sa apara, increderea in celalalt sa fie ca o linistire a sufletului, sa poti gusta impreuna placerea vietii cu mintea, cu ochii, cu sufletul, cu trupul tau...

Instructiunile de folosire a trupului nostru se pot comunica. E dovada increderii ce o avem in celalalt. Pe de alta parte, nici noi nu ne cunoastem prea bine, cu fiecare reactionam diferit. Cautarea cunoasterii despre noi ca si cuplu se face impreuna.

(Stop muzica din caseta Playlist si vizionati filmele de mai jos! Nu am avut timp sa le fac si o titrare.)








6 comentarii:

Alesia spunea...

Imi place articolul. E scris bine, reflectand cunoastere si intelegere a ceea ce se intampla in intimitate. Am urmarit si filmuletele (de un real bun simt) pe care le-ai postat azi.

O femeie sau mai multe se bucura/se vor bucura de un tratament "regesc" in compania ta. Te felicit. Sper sa ti se si intoarca ceea ce stii sa oferi.

Oare cate cupluri isi exploreaza si sarbatoresc trupurile si relatia in felul acesta?

Nicoleta spunea...

Am citit aseara textul dar eram cam obosita si am citit printre randuri. Mi-a placut extraordinar ''amazing ballet'', poate vreodata voi fi si eu pe aproape. Nu vreau sa comentez, pot doar sa spun ca nici noi nu putem sti pe deplin cum putem fi in intimitate, depinde foarte mult de persoana de langa tine, ce parti poate releva, unele care nici nu stiai ca exista poate in tine.

Weekender spunea...

"Pe de alta parte, nici noi nu ne cunoastem prea bine, cu fiecare reactionam diferit. Cautarea cunoasterii despre noi ca si cuplu se face impreuna."
Deci, de acord.

Postul e mai mult pentru filmulete, mi s-au parut interesante.

Nicoleta spunea...

Eu nu voi urmari filmuletele, prefer sa experimentez utilizandu-mi imaginatia.

Weekender spunea...

Cand eram la scoala si eram mare olimpic la matematica, castigator de balcaniade, nu mi-a dat pace o idee vreo 3 ani. Discutand despre ea cu un mare profesor am avut dezamagirea sa-mi spuna ca a mai demostrat-o unul prin antichitate si se numeste "teoria lui Euclid in spatiu", de 2000 ani omenirea o invata, acum e in manualul de clasa XI-a, daca am rabdare inca 2 ani o s-o invat si eu.
O creatie a imaginatiei este produsa prin manipularea informatiilor acumulate. :)

Nicoleta spunea...

Stiu foarte bine ca nici o idee nu se naste din nimic, ma ironizam singura de fapt, acum sunt intr-un fel de vacanta de la ''exercitiile fizice''si ma autosugestionez ca e mai bine asa; trebuie sa iau o decizie majora si incerc sa ma detasez ca sa nu ma mai doara sufletul; in momentul cand voi decide ca e momentul sa incep sa traiesc din nou in prezent, le voi privi.