Acest blog este personal, articolele sunt scrise dupa cum imi vine, in functie de starea mea. Fara a fi revizuite, fara a fi corectate gramatical sau ortografic.

joi, 11 februarie 2010

Tchudesnaiya traznaiya



M-am uitat pe cateva scrieri de-ale mele de pe vremea cand tineam jurnal in loc de blog. Si m-am ingrozit. Omul, cand nu-i mai pasa de el, cand nu-l mai intereseaza respectul de sine, se goleste si timpul prezent nu exista, ajunge sa faca lucruri care in mod normal constiinta si principiile care l-au format nu il lasa macar sa le gandeasca. Daca nu as sti ca sunt adevarate as fi crezut ca sunt plasmuirea unui obsedat. O sa dau un exemplu:

„Mi-e greu sa deschid ochii. Am simtit lumina zilei, trebuie sa fie dimineata.
Si brusc, fara sa-mi doresc, imi aduc aminte cum am adormit. Ma uit la femeia de langa mine si o contemplu cum doarme adanc. Inca si-a pastrat frumusetea, la 37 ani a ajuns la o desavarsire feminina cum rare femei ajung. Trasaturile sunt inca tinere, trupul tare ca urmare a anilor de practica sportiva.
Nu mi-am dorit sa ajung in pat cu ea, dar nici dezgustat n-am fost; experienta ei a fost incitanta. Si am simtit-o cum vibreaza, cum i-a tremurat carnea de pofta. Sex caritabil, cu beneficii de ambele parti.
Mi-e foame...
Imi e prea lene sa ma imbrac si cotrobai prin bucatarie sa fac niste sandwichuri. Impresionanta casa, impresionant frigiderul.
- Da-mi, te rog, un suc daca tot esti acolo.
"Tu cine mai esti?" - imi vine intrebarea in minte. Dar nu zic nimic, glasul mi-a disparut. Tricou si bikini, picioare lungi, cele mai drepte picioare. Ochii albastri mi-au citit gandurile.
- Sunt Ana, Mihaela e mama mea.
Cum inca eram agatat de usa frigiderului am scos o cutie de suc si l-am servit in doua pahare. Surprinzator, nu mi-a fost rusine ca-s despuiat complet. M-am asezat pe un scaun si am invitat-o la masa, vroiam sa evit cumva peisajul cu barbatia mea in erectie.
- Nu esti destul de mare sa fi fata lui Miki?
- Tu nu esti prea mic sa fi cu Miki? Am 20, m-a facut la 17 ani. De altfel, multa lume ne ia drept surori. Vad ca esti OK, macar i-ai tras-o bine? Cred ca da, v-am auzit azi noapte. Avea nevoie, nu si-a mai pus-o de 1 an, saraca.
Sa ma inec cu sucul. Pe cat de frumoasa, pe atat de nerusinata.
- Mi-am dat seama dupa ce foame are. Imi cer scuze daca n-ai putut dormi.
- Ah nu, nu e nevoie. Mi-a placut sa aud. Mereu m-am gandit cum se simte cand m-aude pe mine. Semanam, si eu tip...”


Nu pot posta si continuarea. E prea neguroasa si denigranta, astfel de intamplari au amplificat dezamagirile mele. Sistemul meu de valori parea fals, ca un basm inghitit de realitate.

Am trait intamplari ciudate. Uneori amuzant de ciudate, ca o anecdota. Tin minte ca, pe fremea cand eram fecior de litoral, am abordat doua fete intr-o seara, in discoteca Why Not din Neptun. Nu-mi hotarasem „target”-ul, amandoua erau frumoase, plus ca am un stil propriu, am rabdare sa astept pana imi dau seama cu care functioneaza chimia mai bine. Si nu dau navala, duc o conversatie comuna si neutra pana cand mi se hotareste soarta, las femeia sa decida, mai mult din cauza ca vreau sa fiu dorit, nu acceptat.

S-a facut tarziu, ele erau cazate la Eforie Nord, erau doar pentru distractie in Neptun. Primul tren spre Eforie era la 6 dimineata. Sunt un barbat galant, m-am oferit sa fac rost de o camera la un hotel, doar cunosteam receptionerele, toate fiind din orasul meu. Le-am insotit la H.Prahova si am facut vorbele, mi-am facut datoria de cavaler.

- Hai sa mai luam ceva de baut si mai stam la taclale. – mi-au propus.
Oricum eram beti, ce mai conta o sticla in plus din barul hotelului? Am promis ca sunt cuminte, si cand promit asa fac. Intotdeauna. E si asta o strategie, se enerveaza pe dezinteresul meu si devin disperate.

Ne-am imbatat si mai tare, am apropiat paturile sa avem loc toti trei si am dormit imbracati. Ceva firesc. As vrea sa-mi aduc aminte numele lor, e de demult, nu reusesc. Pentru a se diferentia, uneia am sa-i spun Adina si celeilalte Beatrice. Beatrice a adormit imediat, mai putin rezistenta la alcool. Asa ca am vorbit cu Adina in continuare, sperand sa adormim.

La un moment dat se ridica sa faca dus, dupa cinci minute ma invita si pe mine. Am facut dusul impreuna, am facut ce trebuia, ne-am intors in pat si am adormit epuizati. Tot timpul asta Beatrice a dormit bustean, rapusa de oboseala si alcool.

Spre dimineata, foarte dimineata, inca nu apucasera zorii, ma trezesc sufocat pentru ca Beatice ma tinea de nas si ma mangaia pe frunte. „Shht! In liniste.”- mi-a soptit. Si mi-a aratat baia, sa facem un dus. Ce mai deja vu!

Sunt curios ce s-a intamplat dupa ce am plecat, cand au putut sa-si faca confidente cu un aer misterios: „Stii, fata, eu am pus-o cu ala azi noapte!”


.

4 comentarii:

Frumusete spunea...

Picanta postare,mi a placut!

Lillee spunea...

Si titlul? Ce inseamna?

Weekender spunea...

Ascultam muzica ruseasca (asa ascult eu muzica lumii) si m-am prostit incercand etnizarea lui "Ciudata traznaie" inspre rusa.

Nicoleta spunea...

stii ca m-am gandit multa vreme ce ai vrut sa spui cu ''sa te mentii cat mai mult pe piata'' sau ceva de genul asta. Daca nu pot sa fac sex ca si sport, inseamna ca o sa raman singura???? Sper sa iti gasesti linistea si iubirea aia care te face mai albastru si nu te lasa sa dormi. nu te mai irosi in detalii din astea picante care uneori iti lasa un gust amar. Ai incercat sa te pedepsesti prea mult, a venit vremea sa te intorci la sinele tau adevarat.